Какво е временна татуировка


Временната тауировка е декоративна картинка, която стои на кожата определен период от време. Повечето временни татуировки са нестандартни картинки със специален вид стикер. Процесът познат като ситопечат се използва за отпечатването на татуировката върху хартия покрита със специален слой. Картинката се отлепя от хартията и се залепя на кожата. След това се търка с вода. След като изсъхне, татуировката може да стои върху кожата и след няколко измивания.

През вековете мъжете и жените си правели различни картинки по кожата. Правели това с религиозна или културна цел. Най-известният метод за украсяване на кожата е татуирането. Това е процес при който се инжектира мастило директно в кожата с помощта на игла. Татуирането е популярно и днес, но е скъпо, отнема време и е болезнено. Поради тези причини постоянните татуировки не са варинат за всеки. За това ние Ви предлагаме временни татуировки които набират все по-голяма популярност.

временни татуировки временни татуировки временни татуировки

Рекламни временни татуировки

Рекламните временни татуировки са последният писък на модата и точно с тях трябва да излезете на маркетинговият пазар. Чрез комбиниране на инонативни и цветни дизайни с нетоксични съставки временните татуировки могат да помогнат в рекламата на Вашият бизнес.

Тук можете да видите само някои от причините поради които трябва да си закупите от нашите временни татуировки за Вашата следваща маркетингова кампания.

Те са забавни - Има още няколко маркетингови начина за да впечетлите маркетинговият пазар и те да са доволни. Ако успеете да накарате хората да бъдат усмихнати и щастливи след време ще Ви се обадят да ползват Вашите услуги.

Те са евтини - Особенно когато сравните други рекламни материали, като чаши и тениски с временните татуировки ще забележите колко по-евтини са нашите татуировки. В допълнение ако закупите повече бройки ще спестите още пари.

Те са персонализиращи - За разлика от много други рекламни материали нашите временни татуировки могат да се персонализират от цвета до дизайна. можете да използвате снимка, лого, надпис или Ваш дизайн. По този начин ще си гарантирате, че никой друг няма да има като Вашата временна татуировка.

временни татуировки временни татуировки временни татуировки