ръкавели


Ръкавели и игли за вратовръзки

Тези игли са аксесоари, които се закачат на вратовръзката и гарантират, че вратовръзката стои права. Така униформата Ви ще изглежда по-прилежна. Иглите за вратовръзка са започнали да се използват през 1920г. и то главно от хора, които ежедневно носят вратовръзки и трябва да изглеждат добре.

Нашите игли за вратовръзки се правят от мед, месинг, сребро или неръждаема стомана. Както виждате и на снимките тези игли за вратовръзки изглеждат декоративни. Обикновенно нашите игли за вратовръзка могат да се персонализират с герб, име на марка или лого на компания. В много случаи се носят от членове на клубове и военни. В други случаи обаче тези игли за вратовръзки се използват, като рекламни материали и подаръци.Ръкавели и игли за вратовръзки

Много от рекламните материали, които се предлагат на фирмите са за офиса, но не всички са така. Едни са за забавление, други за кухнята, а трети от тях са бижута. Едни от тези рекламни материали, които се предлагат на фирмите са точно тези рекламни ръкавели.

Ето някои от причините поради които фирмите използват рекламни ръкавели.

ръкавели

Ръкавели и игли за вратовръзки

Дори не всички да носят игли за вратовръзки то има и мъже, които ги носят там където трябва да изглеждат официални и да направят добро впечатление. Тези игли за вратовръзки са аксесоар, който мъжете носят за да изглеждат елегантно и професионално. Могат да се носят както на работа така и извън нея.

Ръкавели и игли за вратовръзки

Когато дадена фирма реши да закупи от нашите рекламни игли за вратовръзки тя открива широка гама от стилове, които може да избира. Можете да изберете различни варианти като например; за политици, луксозни или за хора занимаващи се с бизнес. Съществуват множество варианти от които можете да изберете, така че всеки да остане доволен.

Ръкавели и игли за вратовръзки

Понеже тези игли за вратовръзки имат малък размер са идеални рекламни материали за персонализирани. Могат да се сложат на кърпичката или куфара на служителя на фирмата за да се виждат от всички. Те са малки, но могат да имат голям ефект върху Вашите клиенти.

Cufflings Mandzsettagombok Pasacorbatas Gemelos Zakolki Dlya Galstukov Manzetove Knoflicky