За какво се използват подложките за мишка?


Подложката за мишка има повърхност, която помага за използването на мишката. Освен тове е един отличен инструмент, с който Вие може да направите реклама на Вашата фирма като добавите към нея персонализирано изображение. Тези подложки за мишка се предлагат в чирока гама от материали, а именно: PVC/PP, EVA, силикон, текстил и т.н., за да може да бъдат удовлетворени изискванията на всеки клиент. Тези персонализирани подложки за мишка са перфектен избор за рекламен материал защото могат да се комбинират и с други функции като фото рамка, календар, релаксант за китката на ръката и мн други.


   Персонализирани подложки за мишка Персонализирани подложки за мишка Доставчик на подложки за мишка

  Персонализирани подложки за мишка

Представете си как Вашите потенциални клиенти и купувачи, докато стоят цял ден пред компютъра си, гледат към логото на Вашата фирма. Чудесно е, нали? Тези персонализирани подложки за мишка с име на марка, лого или надпис са отличен метод за реклама, особено когато по цял ден се намират под ръцете на Вашите клиенти. Тези подложки за мишка са чудесни рекламни подаръци за търгове и експозиции.


   Персонализирани подложки за мишка подложки за мишка Персонализирани подложки за мишка

   Производство на подложки за мишка

Имаме дългогодишен опит в производството на персонализирани подложки за мишка, така че сме лидери в изработката на подложки за мишка на пазара.

Посетете нашата страница с подложки за мишка, поръчайте сега персонализирани подаръци, чрез които със сигурност Вашата реклама ще достигне до Вашите потенциални клиенти.

  Нано подложка за автомобил


Нано подложките за автомобил са рекламни материали, които не можете да изпуснете!

  Какво е нано подложка?

Нано подложката е къс каучук, който има прилепваща повърхност, която предотвратява предметите, поставени върху нея да се местят или падат. Може да се поставят на таблото на автомобила, на прозорец, вкъщи, на бюро или на всяко друго място, където държитемобилни телефони, химикали, монети, iPod или всякакви др. малки предмети.

  Подложка, която не се хлъзга - нано подложка

*Произведени са от екологичен материал (одобрен от FDA 177.2600), който е на принципа на триене, за да може Вашия телефон, очила и др. малки обекти да останат там, където са били поставени.

*Не съдържа лепило и не оставя следи

*Абсорбира праха от предметите, поставени на нея

*Поставена на таблото на автомобила предотвратява хлъзгането на обектите

*Логото поставено на нея се вижда ясно и точно за това са отлични рекламни подаръци за търгове и експозиции.

*Издържа на ниски и високи температури (-50 до 200 градуса)

*Може да се пере и ползва отново

        Нано подложка Нано подложка

  Рекламна нано подложка

Тези нано подложки могат да се персонализират със вцяка снимка или изображение и затова са отличен рекламен материал, който може да се разпространява на експозиции и бизнес срещи. Струва Ви се нещо модерно Вашия мобилен телефон да стои на таблото на автомобила, на видимо място? Тогава можете да си представите защо тези рекламни нано подложки са толкова използван маркетингов инструмент. Персонализираните нано подложки с име на фирма, лого, адрес, web адрес или телефонен номер са на много видимо място за Вашия клиент, докато той е в автомобила си.

Тези подложки против хлъзгане са изработени от нетоксични, екологични материали, което е много важно, когато се изпозват в затворени пространства. Ние, като производител на нано подложки с голям опит, получихме заверка FDA 177.2600, което е много важно за много настоящи и бъдещи клиенти.

        Нано подложки за автомобил Рекламни нано подложки
Mouse Pads Egeralatetek Nanopadok Alfombrillas Promocionales Reklamnye Kovriki Reklamni Podlozky