Всичко за микрофибърнате кърпи на едро

Какво са микрофибърните кърпи на едро?

mikrofibarni-kurpiМикрофибърната кърпа е направена от много тънки нишки, които могат да бъдат зашити една за друга или комбинирани с нетъкан материал. Микрофибърната кърпа е много популярна и широко използвана. Повечето микрофибърни кърпи са направени от синтетичен материал, като полиестер и найлон.

Микрофибърната кърпа е лека, попива много и не оставя следи от петна. Микрофибърните кърпи са наелектризирани и привличат праха. Без разтворители, без следи.

Персонализирани кърпи на едро

Персонализираните кърпи с лого са нов и ефективен начин за реклама.

В днешно време всеки човек има нужда от микрофибрена кърпа за да почисти нещо. Ще използвате вашата персонализирана кърпа с лого отново и отново. Персонализираните кърпи се използват за почистване на мобилни телефони, лаптопи, камери, плазми, фотоапарати и др..

Персонализираните кърпи с лого имат голяма площ за надпис и освен това са сmikrofibarni-kurpi02 дълъг живот, което ги прави изключително предпочитан продукт за реклама.

Този рекламен продукт винаги ще се използва. Тези микрофибърни кърпи са подходящи за всеки.

Вашето лого или надпис ще се вижда всеки път, когато някой използва микрофибърната си кърпа с емблема или лого.

Персонализираните кърпи с лого са нови продукти с отлично качестви – чистят перфектно и не оставят следи от петна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


7 − едно =

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>