Промоционални дъждобрани

На всяко събитие на открито, е полеэно да имате със себе си непромокаемо           облекло эа еднократна употреба. В сравнение с дъждобраните, които могат да се полэват целогодишно, които са неудобни и трудни эа пренасяне, дъждобраните эа еднократна употреба са много по-леки, лесни эа сгъване и могат да се съберът в джоба Ви.
Един дъждобран за еднодкратна употреба може да се прибере в малка торбичка или кутийка и така се събира в чантата Ви. По този начин можете да го вземете навсякъде където решите.

 

Промоционални дъждобрани за еднократна употреба

Едноцветният дъждобран за еднократна употреба може да изглежда малко странно за носене, но когато той е щампован или представя някоя марка, става модерен и се носи с гордост в дъждовните дни.

Найлонът на тези дъждобрани е идеален за щамповане на всякакви картини по цялата му площ. Един дъждобран има площ за ща;пожане приблизително около 100см/ 100см. Фирмите обичат тези персонализирани промоционални дъждобрани, защото те са едни от най-обичаните промоционални материали.

Ако разпространите тези дъждобрани за еднократна употреба сред децата или младите семействата, ще придобиете иновативост  и ще подновите идентичността на вашата компания.

Производителят на персонализираните промоционални дъждобрани

Нашата фирма е един от лидерите в доставката на дъждобрани за еднократна употреба. Предлагаме широка гама от дъждобрани под формата на пончо, както за възрастни така и за деца, с или без щампа, за еднократна или многократна употреба.

Дъждобранитем с или без щампа, се предлагат в широка гама от цветове и са полезни при лагеруване, спортни занимания, фестивали на открито или просто когато искате да прекарате един ден на открито. Използвайки тези персонализирани промоционални дъждобрани, вие представяте дадена марка,  логото на компанията ви и рекламното ви съобщение по всяко време.

Ако се подготвяте за някое събитие на открито и и;ате нужда да разпространите съобщението си по уникален начин, ние сме Вашият подходящ източник- персонализиран промоционален дъждобран- пончо.

Очакваме офертите на рекламни агенции и маркетингови отдели на фирми за голе;и количества персонализирани промоционални дъждобрани.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>